Over ons


Visie

Onze visie is veiligheid, plezier en kwaliteit. In een veilige omgeving met veel plezier goed leren zwemmen. Het doel is kinderen in en om het water zelfredzaam maken en hen vervolgens trots uitzwaaien na het behalen van het ZWEM-ABC.

Traject naar het diplomazwemmen
Gedurende het traject naar het zwemdiploma doorloopt uw kind op eigen tempo een aantal niveaus.

Watervrij/drijven
Beenslag
Combinatie
A-diploma
B-diploma

De groepsgrootte van de eerste niveaus zijn maximaal 6 kinderen per lesgroep. De A en B diplomagroepen zijn maximaal 7 kinderen per lesgroep. Het C diplomatraject kan gevolgd worden bij Zweminstituut Zoetermeer. 

Vorderingen volgen
Er wordt gewerkt met het online leerlingvolgsysteem zwemscore. Hier kunt u de vorderingen van uw kind inzien op de persoonlijke pagina. De inlogcode ontvangt u bij inschrijving.

Persoonlijk contact
De locatiemanager is regelmatig aanwezig waardoor direct en persoonlijk contact mogelijk is. Andere contactmogelijkheden zijn per telefoon, e-mail en het ticketsysteem. We organiseren regelmatig een kijkdag. Op deze dag kunt u langs de kant zitten en de voortgang van uw kind met de docent bespreken.

Zwemschool Yooswim steunt stichting Kika
Omdat we met het verzorgen van zwemlessen voor kinderen een groot maatschappelijk belang dienen, willen we ons ook inzetten voor het belang van kinderen die zijn getroffen door kinderkanker. Door een financiële bijdrage te leveren voor verder onderzoek naar kinderkanker willen we onze betrokkenheid aan deze kinderen tonen.

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!